Costafiore Gardens

Omschrijving

Costafiore Gardens; waar kwaliteit en comfort samenkomen. Gevestigd in authentiek Estepona, één van de charmantste en begeerde plekken aan de Costa del Sol, bevindt zich een iconisch project van 35 moderne appartementen. Door de unieke situering van de gebouwen bieden de meeste appartementen zeezicht. De 7 penthouses hebben een groot terras met privé zwembad. De appartementen zijn op loopafstand van het strand en dichtbij voorzieningen en exclusieve golfbanen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze projectwebsite.

Kenmerken

De Appartementen

De appartementen van Costafiore Gardens zijn speciaal ontworpen om ten volle te genieten van de charme van de mediterrane levensstijl, maar ze zijn duidelijk ook ontworpen met een Noord-Europese visie. Een zakelijke slimme plattegrond, badkamers zonder bidet of ligbad maar met een heerlijke ruime douche, terrassen met veel oppervlakte, een buitenkeuken naast de barbecue en altijd een ligweide op ieders terras. 28 Moderne appartementen met als thema: waar kwaliteit en comfort elkaar ontmoeten.

Meer informatie over de appartementen kunt u vinden op onze projectwebsite.

De Penthouses

De Penthouses van Costafiore Gardens zijn natuurlijk het toppunt van beleving en genieten van de charme van de mediterrane levensstijl, maar ze zijn duidelijk ook ontworpen met een Noord-Europese visie. Een zakelijk slimme plattegrond, badkamers zonder bidet of ligbad maar met een heerlijke ruime douche, terrassen met veel oppervlakte, een buitenkeuken naast de barbecue en altijd een ligweide op ieders terras.

Meer informatie over de penthouses kunt u vinden op onze projectwebsite.